Aeonian Sorrow – One Love – új videó

One Love címmel mutatta be új videóját és egyben új dalát a finn-görög felállású melodikus funeral doom projekt, az Aeonian Sorrow. A dal, jövő február7-én megjelenő 4 dalos EP-jük az A Life Without első előzetese.

Az alábbiakban láthatjátok az EP borítóját és dal listáját. A borítót a zenekar énekesnője – dalszerzője, Gogo Melone készítette.

Aeonian Sorrow – A Life Without

01. The Endless Fall Of Grief
02. One Love
03. My Solitude
04. Hopeless Suicide

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!