A Végállomásban is megünnepelte szülinapját a Dorothy!!!

Haverock Közösség

Szombaton a Végállomás klubban buliztunk egy hatalmasat a Dorothy zenekarral. A mostani turnéjuk oka, a nyolcadik születésnapjuk, amit aztán kellően meg is ünnepeltek együtt a közönséggel.

Vendég zenekarkén a Down for Whatever csapat lépett fel, akik dalaikkal színesítették a bulit, és kellő hangulatot készítettek elő a lány zenekarnak. Hatalmas zúzást csaptak, ahol mindenki “megőrült”. Imádtuk minden percét!

Dorothy a szokásos lendülettel tépte a húrokat. Játszottak régi, illetve újabb dalokat, ezzel is kellően megünnepelve az eddigi évüket. Évről évre nagyobb a buli Szombathelyen, amikor a csajok jönnek, ezért hálásak is voltak, és egy nagyon jó bulit toltak az arcunkba. Nagyon imádtuk ezt is, várunk vissza Dorothy!

Köszi mindenkinek aki eljött, és köszi a Végállomásnak, hogy ez a buli is létrejöhetett!
Szeressétek, és támogassátok továbbra is az élőzenét!

További fotók:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2512437518988005

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.