Leeched – jövőnk zord sötétségében

Fémforgács

Jövő év elején érkezik a kaotikus hardcore metalt játszó brit Leeched trió második nagylemeze To Dull The Blades Of Your Abuse címmel. Lemezükről elsőként Earth And Ash daluk videója nézhető meg.

Ebben a videóban bemutatjuk mindazt, ami egy napon valósággá válik. Minden általunk játszott játék félbeszakad. A pénzünk pedig véglegesen értékét veszti. Ezt a világot nem érdekled te, sem a te jóindulatod. Nem érdekli a múltbéli eredményeid sem. A jövő zord sötétségében nincs más, csak kétségbeesés és gonoszság.” – mondják új dalukról.

A banda lemeze 2020. január 31-én,  Prosthetic Records gondozásában fog kijönni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.