WE SELL THE DEAD – Új dal és klip az In Flames gitárosának csapatától: Across The Water

Black Sleep címmel február 21-én jelenik meg a második albuma az In Flames gitárosához, Niclas Engelinhez (Engel, ex-Gardenian) köthető We Sell The Dead zenekarnak, az első előzetes dallal, a klippel kísért Across The Waterrel pedig már lehet is ismerkedni.

A We Sell The Dead zenekart 2016-ban hozta össze Niclas Engelin és a basszusgitáros Jonas Slättung (Drömriket), majd csatlakozott hozzájuk Apollo Papathanasio énekes (Firewind, Spiritual Beggars). A 2018 februárjában kiadott Heaven Doesn't Want You and Hell Is Full debütáló lemezen még Gas Lipstick dobolt (ex-HIM), az ő helyét aztán Oscar Nilsson (Engel) vette át, és az új albumon már zenekari tagként játszik Petter Olsson billentyűs, aki az első lemez idején még vendég volt.

 


www.facebook.com/WeSellTheDead
 


"A Black Sleep kifejezés természetesen a halál metaforája. Igaz, gyakrabban hallani az 'örök álom' kifejezést, de mi egy olyat akartunk, ami egyszerre gonoszabb és finomabb. Hiszen ez egy elég szépséges dolog, mármint a rövid kis életünk. Csak egy szempillantás és már vége is. És a legfontosabb: nem a halál az ellenség. A közöny és az értelem nélküli élet viszont az. Idővel mind elmegyünk, néha előbb, néha később. Az élet nem arról szól, hogy ülünk és várunk valamire, sokkal inkább arról, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle."
 


WE SELL THE DEAD:

Niclas Engelin - gitár
Jonas Slättung - basszusgitár
Apollo Papathanasio - ének
Oscar Nilsson - dobok
Petter Olsson - billentyűs hangszerek
WE SELL THE DEAD - Across The Water (a 2020-as Black Sleep albumhoz)

 


WE SELL THE DEAD - Black Sleep
(02/21 - earMUSIC)

01. Caravan
02. Across The Water
03. Black Sleep
04. Carved In Stone
05. The Light
06. Hour Of The Wolf
07. River In Your Blood
08. Nightmare And Dream
09. Scars In My Heart
10. Shallow Grave
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!