Végighallgatható az Anchorless Bodies új kislemeze

Nuskull Magazin

Megjelent az Anchorless Bodies négyszámos új kislemeze, az Álommal szőtt vászon. A miskolci/budapesti hardcore-banda az új anyagát a gyulai No Silence stúdióban rögzítette, a látványért pedig többek között Bálint Dóra, Luca Broglia és Kőrösi Gergő feleltek. Minőségi megjelenés az év vége felé, toplistán a helye!

A banda lemezbemutatója november 22-én lesz a Dürer kertben. A színpadot a Heartlapse és a Sirens Chant melegítik be, minden további infó az eseménynél.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.