VOLBEAT – Itt az új klip a Clutch énekesével közös dalhoz: Die To Live

Rewind, Replay, Rebound címmel a nyáron jelent meg a Volbeat új stúdióalbuma, a 2016-os Seal The Deal & Let's Boogie lemez folytatása.

Máris megismerkedhetsz a legfrissebb Volbeat klippel, amelyet az új album Die To Live dalához forgattak, és ahogy a lemezen is, a videóbvan is szerepel a Clutch frontembere, Neil Fallon.. A Volbeat őszi Európa-turnéja november végéig tart - a Baroness és a Danko Jones társaságában. Sajnos magyar állomás nélkül.


 


www.facebook.com/volbeat

 


Az új lemezt is Jacob Hansennel vették fel, de a gitáros Rob Caggiano és a főnök, Michael Poulsen is társproducer volt, és ezúttal is hívtak vendégeket: Neil Fallont, a Clutch énekesét, a Cheapside Sloggers dalban pedig Gary Holt (Exodus, Slayer) szólózik. Ezúttal is vokálozik Mia Maja néhány számban, de a Harlem Gospel Choir sem maradt le a meghívottak közül, a JD McPherson csapatából pedig Raynier Jacob Jacildo zongorázik és Doug Corocran szaxofonozik az egyik számban.


Michael Poulsen:


"A stúdiózás lényege az, hogy még mindig van mit bizonyítani - nem is csak a rajongóknak, főként önmagunknak. Nem lettünk volna képesek elkészíteni ezt a lemezt, ha nincs az a rengeteg munka, amit a múltban elvégeztünk. Függetlenül a banda éveinek vagy lemezeinek számától, mindig ott lesz az a védjegyes hangzás."
 


VOLBEAT ft. NEIL FALLON - Die To Live (a 2019-es Rewind, Replay, Rebound albumhoz)
VOLBEAT feat. GARY HOLT - Cheapside Sloggers (a 2019-es Rewind, Replay, Rebound albumhoz)
VOLBEAT - Last Day Under The Sun (a 2019-es Rewind, Replay, Rebound albumhoz)
VOLBEAT - Leviathan (a 2019-es Rewind, Replay, Rebound albumhoz)
VOLBEAT - Parasite (szöveges videó a 2019-es Rewind, Replay, Rebound album előzeteseként)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.