Decarlo – A Boston frontembere szólóban, januárban jön az első album

Rockvilág.hu online rockmagazin

Az igényes hard rock muzsika szerelmeseinek talán ismerősen cseng a DeCarlo név. Brad Delp 2007-es halála óta ugyanis Tommy DeCarlo volt a legendás Boston énekese, ám most, hogy 2017-ben Tom Scholz visszavonult, az énekes családi vállalkozásban zenél tovább. 2020. január 24-én, Lightning Strikes Twice címmel az olasz Frontiers Music gondozásában érkezik a Decarlo debütáló nagylemeze.

A zenekarban Tommy Decarlo mellett a frontember fia, Tommy DeCarlo Jr. gitározik, Dan Hitz dobol, David Netta basszusgitározik és Payton Velligan billentyűzik. Maga a zene pedig – természetesen – klasszikus melodikus rock a Boston, a Foreigner, a Survivor és az REO Speedwagon nyomdokain. A címadó dal meg is érkezett, klip is készült hozzá:

Decarlo – Lightning Strikes Twice
(Január 24 – Frontiers)

01. A Better Day
02. You Are The Fire
03. Give Love A Try
04. Into The Storm
05. Lightning Strikes Twice
06. Still In Love
07. Rock N’ Soul
08. There She Goes
09. Stand Up (Play Ball)
10. The One
11. Gotta Go
12. I Think I Fell In Love With You

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.