Túl a Horizonton a Végállomás klubban…

A hétvégén ünnepeltünk a Végállomás klubban, ugyanis a Youknow (PNR), és a Red Rockets léptek színpadra. Ünnepünk oka, a Red Rockets születésnapja (innen is Isten éltessen Red Rockets), illetve az új albumuk a Túl a horizonton megjelenése.

Ahogy koncerten a Red Rockets is elmondta, nagyon király bulival, hatalmas lendülettel kezdett a Youknow, akik beizzították a klubot. Persze már mindenki várta a szombathelyi Rakéták csapatát, akik szintén hatalmas energiával vetették bele magukat a buliba. Új, illetve régi dalok is megszólaltak a bulin, amit a közönség nagy része tudott is kívülről énekelni. Hatalmas amit elért a csapat, csak így tovább!

Köszönjük a bulit a Végállomásnak, és mindenkinek aki nélkül nem jöhetett volna létre!

További képek a linkre kattintva:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2491979234367167

Itt pedig a már megszokott videó a buliról:

(sajnos valamiért a minőség lebutult, mire feltöltődött, ezért elnézésetek kérjük! Amint javítottuk, felkerül újra a videó!!!)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.