War Dogs – Die by My Sword – előzetesdal

Fémforgács

A spanyol epikus heavy metalos War Dogs nemrégiben írta alá szerződését a Fighter Recordsszal, melynek értelmében 2020. január 9-én adják ki Die by My Sword című debütáló albumukat.

A Die by My Sword a klasszikus heavy metalból, ahol az amerikai epikus heavy metal hatásaiból épül fel. A lemezt olyan zenekarok befolyásolták, mint a Manilla Road, Visigoth, Omen, Iron Maiden, a Judas Priest és a Mercyful Fate. Lemezükről elsőként címadó daluk hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.