Acid Victoria: kedvcsináló videó érkezett november 15-én érkező lemezről, aznap bemutató koncert a Dürer Kertben!

Haverock Közösség

Egy rövid teaser videóval jelentkezett a budapesti rock trió, az ACID VICTORIA. A kedvcsináló segítségével – amit a srácok önmagukhoz híven nem is vettek teljesen komolyan – betekintést kapunk a friss dalokba, melyek az EDGE Records gondozásában érkező első korongon lesznek hallhatóak. A lemez november 15-én jelenik meg “Where’s the Magic From?” címmel, és 12 teljes értékű nótát fog tartalmazni. Az első koncertre sem kell túl sokat várni, ugyanis a Dürer Kertben, a Metal From the Modern Age mini-fesztiválon már aznap színpadra viszik a teljes albumot, ami természetesen ott a helyszínen kapható is lesz.

Ezzel egyidejűleg a csapat bejelentette legújabb videó-sorozatát, amiben Track by Track címmel minden dalról külön résszel jelentkeznek.

Lemezmegjelenés / bemutató Facebook eseménye:
www.facebook.com/events/471133646813646/ 

Metal from the Modern Age 3. // Dürer Kert // Facebook esemény:
www.facebook.com/events/548588995965135/ 

2014 óta szinte megszakítás nélkül trióban működik a zenekar, eleinte Kyuss és Queens of the Stone Age dalokkal és hatásokkal indítottak, de azóta teljesen kiforrta magát saját egyedi stílusuk, ami a hard/pop rock és a psy rock különös gyermekeként jellemezhető, természetesen megőrizve a kezdeti stoneres lendülettet, így többek között olyan zenekarokkal is koncerteztek, mint a Stone Jesus. A csapat célja minél több emberhez eljuttatni idén megjelenő első nagylemezüket és felvenni a következő albumot, ugyanis további közel 20 dal vár arra, hogy bemutatkozhasson a nagyközönség előtt.

Acid Victoria – Where’s the Magic From?
(EDGE Records // 2019.11.15. // EDGECD300)
01. Intro
02. Drill
03. Gonna Leave You
04. Ode to a ddict
05. Get High
06. Safewords
07. Runaway
08. Lady Marü
09. Dante
10. BuxXxa
11. If I were Cool
12. Cap Holdline Affected
13. Blazer
14. Outro

Acid Victoria Facebook oldala:
www.facebook.com/AcidVictoria/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.