THE DARK ELEMENT – Dalpremier Anette Olzon és az ex-Sonata Arctica gitáros novemberi lemezéről: The Pallbearer Walks Alone

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Songs The Night Sings címmel november 8-án jelenik meg az ex-Nightwish énekesnő, Anette Olzon és az egykori Sonata Arctica gitáros, Jani Liimatainen (Cain's Offering) projektjének második albuma. A The Dark Element nevet viselő formáció 2017 novemberében adta ki a bemutatkozó albumát, a második lemez friss előzeteseként pedig máris itt a szöveges videóval kísért The Pallbearer Walks Alone dal.

Jani: "Szerintem nagyon súlyos lett ez az új lemezünk, ugyanakkor hiperdallamos is. Olyan zenei területeket is feltérképeztünk most, amerre nem jártunk az első albumnál. Akkor rátaláltunk arra a stílusra, amit követni akartunk, de az ideális munkamódszerünk is hamar kialakult. Amitől az első lemez annyira jó volt, az mind megvan az újban is, de ez az anyag nagyszabásúbb, jobb és merészebb!"

 


www.facebook.com/TheDarkElementTHE DARK ELEMENT:

Anette Olzon - énekesnő
Jani Liimatainen - gitáros/billentyűs
Jonas Kuhlberg - basszusgitáros
Rolf Pilve - dobos


 


THE DARK ELEMENT feat. Anette, Jani - The Pallbearer Walks Alone
(szöveges videó a 2019-es Songs The Night Sings albumhoz)

THE DARK ELEMENT feat. Anette, Jani - Songs The Night Sings
(a 2019-es Songs The Night Sings albumhoz)


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.