Krater – egy ember lépései

Fémforgács

A német black metalos Krater november 19-én Venenare címmel adja ki negyedik albumát, amiről elsőként Stellar Sparks daluk hallgatható meg.

Ez egy kompakt, lineáris black metal dal, amely kísérletezik különféle hangstílusokkal, és búcsút int korábbi stílusjegyeinknek. A dal egy ember lépéseit követi, aki egy holttest hamuit viszi fel egy hegy tetejére, hogy ott a szélbe eressze. A hegy felfelé történő minden lépésével egy lépést tesz vissza a csillagok felé. Útja során a keserűség táplálja lépéseit, és minden lépésénél szembesül belső istenségével és azzal a tudattal, hogy mindannyian értelmetlenek és értéktelenek vagyunk.” – mondja a banda. 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.