A Rivers of Nihil is fellép a februári Thy Art + Carnifex bulin

Megvan a nagy februári budapesti deathcore-banzáj utolsó fellépője: a Rivers of Nihil csatlakozik az eddig bejelentett Thy Art Is Murder / Carnifex / Fit for an Autopsy / I Am lineuphoz. Az év egyik legsúlyosabb turnécsomagja február 12-én érkezik a Barba Negrába.

A pennsylvaniai bandának egyébként ez lesz az első magyar fellépése. A legutóbbi lemezük 2018-ban jelent meg Where Owls Know My Name címmel, amelyen a technikás death metal mellé újdonságként némi szaxofonozást is bevetettek.

//www.youtube.com/watch?v=N6_WKGTeWH8

//www.youtube.com/watch?v=LBAXZto7uVc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.