Santa Cruz – Dalpremier – True Believer

Még tavaly márciusban adtunk hírt arról, hogy furcsán ért véget a sleaze/glam vonalas finn Santa Cruz amerikai turnéja, ugyanis Johnny Parkkonen gitáros, Middy Toivonen basszer és Tapani “Taz” Fagerström dobos leszállította a turnébuszról a frontembert, Archie Cruzt, egyúttal azt is közölve, hogy mindhárman kilépnek a zenekarból.

Archie azonban nem jött zavarba, hanem áttette székhelyét Hollywoodba, és újjászervezte a csapatot. A banda új tagjai Pav Cruz gitáros, Ero Cruz basszer és Toxy Cruz dobos, de közülük csak a gitáros vett aktívan részt az új album elkészítésében. A lemez Katharsis címmel október 18-án jelenik meg az M-Theory kiadónál, az albumot Kevin Churko szintén producer fiával, Kane Churkóval rakták össze. A már ismert dalok után a csapat most közzétette az ötödik előzetes szerzeményt is True Believer címmel.

Santa Cruz – Katharsis
(Október 18 -M-Theory Audio)

01. Changing of Seasons
02. Bang Bang
03. Into The War
04. I Want You To Mean It
05. True Believer
06. Tell Me Why
07. Testify
08. Smoke Signals
09. It Was You
10. Salvation
11. Time After Time

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.