Lion’s Share – 10 év után talán valóban lesz új album, itt egy friss dal: Pentagram

Még 2017 nyarán számoltunk be arról, hogy hosszú kihagyás után visszatért közénk a svéd Lion’s Share zenekar, akik a kilencvenes évek közepétől az ezredfordulót követő évekig néhány igazán jó lemezzel lepték meg a melodikus power/heavy metal kedvelőit. Az Astral Doors éléről ismert Nils Patrik Johansson énekes és Lars Chriss gitáros a 2009-es Dark Hours album után 2017-ben új dallal jelentkezett. Az Another Desire nótához egy szöveges videó is készült, a dal pedig előfutáraként volt tekinthető egy új Lion’s Share albumnak.

Tavaly novemberben már kihozott egy ötszámos EP-t új dalokkal a Lion’s Share, most pedig már a harmadik idei szerzeményüket mutatják be Pentagram címmel, a korábban debütált Chain Chain és We Are What We Are után.

A csapat emellett koncerteket is tervez a jövőre nézve, fesztiválokat és önálló bulikat egyaránt, vagyis a visszatérés ezúttal tényleg fullosnak tűnik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!