Hour Of Penance – Havancsák Gyula borítójával jelenik meg az olasz halálbrigád nyolcadik nagylemeze

A brutális, technikás death metalt játszó olasz Hour Of Penance 2018 novemberében kötött lemezszerződést az Agonia kiadóval, miután szakított a Prosthetic Records-szal (ahol három stúdiólemezük is megjelent). A banda 2019 februárjában látott neki soron következő, nyolcadik nagylemeze stúdiós munkálatainak. Az új album a Misotheism címmel október 25-én jelenik meg. Az új lemez borítóját ezúttal is a híres magyar művész, Havancsák Gyula (Accept, Annihilator, Destruction, Ensiferum, stb.) készítette. “Gyula tökéletesen papírra vázolta az album feelingjét” – nyilatkozták a zenekar tagjai. A 2017-es Cast The Stone lemez folytatásáról máris itt a második előzetes dal, az animációs videóval kísért Blight And Conquer.

Az 1999-ben alakult, római Hour Of Penance zenekar hosszú utat járt be, mire megtalálta kiforrott hangzását, és vált Olaszország egyik legintenzívebben szóló, legtehetségesebb és egyben legkönyörtelenebb death metal bandájává.

Hour Of Penance – Misotheism
(Október 25 – Agonia)

01. Mass Crucifixion Of Kings
02. Blight And Conquer
03. Fallen From Ivory Towers
04. The Second Babel
05. Lamb Of The Seven Sins
06. Flames Of Merciless Gods
07. Sovereign Nation
08. Dura Lex Sed Lex
09. Iudex
10. Occult Den Of Snakes

Bónuszdalok:
11. Misconception
12. Slavery In A Deaf Decay
13. Hierarchy Of The Foolsy

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.