Új lemez, új dal, 30. Születésnap! Tankcsapda: A világ posztol

Haverock Közösség

Október 14.-én hétfőn, a zenekar 30. születésnapján jelent meg a Tankcsapda legújabb stúdióalbuma a Liliput Hollywood.

Képtalálat a következőre: „tankcsapda liliput hollywood”

A korongon 10 új dal hallható és a nem régen bemutatott Szevasz öcsém után, máris itt egy új fülbemászó dallam, a lemez nyitó dala A világ posztol. A klip úgynevezett visual video formájában érkezett meg hozzánk ami nagyon látványos és figyelem felhívó. Ugyanis a látványon túl, mély tartalmi mondanivalója a mai kor egyik szerves jelenségét feszegeti, a digitális világ témáját járja körbe és mutatja be kellő nyomatékkal az emberiségre kivetülő hatásait.

A lemezen szereplő dalok:

01. A világ posztol
02. Szevasz öcsém
03. Megölni engem
04. A gyűlölet a régi
05. Ülj le mellém
06. Pattanások és szemüvegek
07. Liliput Hollywood
08. Amit a vér kíván
09. Hívjuk inkább úgy
10. Nincsenek szavak

Az album elérhető Magyarországon a kijelölt MOL és Felvidéken (Szlovákiában) a kijelölt Slovnaft kutakon, CD-n és exkluzív formátumú Pendrive-on is.

 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.