Cloak – Klippremier – A Voice In The Dark

Rockvilág.hu online rockmagazin

The Burning Dawn címmel október 25-én jelenik meg a melodikus black metalt gótos hangulatokkal kísérő atlantai Cloak második albuma, a 2017-es To Venomous Depths lemez folytatása. Koncepció tekintetében az új lemez egy zord és gonosz, a legsötétebb álmokat és a legprimitívebb vágyakat feltérképező anyag. Mostanra megérkezett a lemez harmadik előzetes dala a klippel kísért A Voice In The Dark.

Az új nagylemez CD-n, bakeliten, digitálisan, merch-termékek és exkluzív szettek formájában rendelhető meg, a Season Of Mist oldalán.

Cloak – The Burning Dawn
(Október 25 – Season Of Mist)

01. March Of The Adversary (1:33)
02. The Cleansing Fire (5:19)
03. Tempter’s Call (5:46)
05. Into The Storm (6:41)
06. Lifeless Silence (6:50)
07. The Fire, The Faith, The Void (4:19)
08. On Poisoned Ground (4:59)
09. Where The Horrors Thrive (8:26)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.