Serpent Warning – Orient Eyes – dalelőzetes

Pagan Fire címmel október 29-én a Topillo Records kiadásában jelenik meg a tradicionális heavy/doom metalos finn Serpent Warning második lemeze, amiről Orient Eyes daluk hallgatható meg.

A banda 2009-ben alakult és olyan bandák nyomdokaiban lépked, mint a Black Sabbath, Roky Erickson, Cirith Ungol, Iron Maiden, Mellow Candle…stb. Első saját néven kiadott lemezük 2014-ben jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.