Exhumed – ma jelenik meg az új nagylemezük

Fémforgács

Horror címmel ma jelenik meg az amerikai death/grind legenda, az Exhumed új albuma.  A zenekart Matt Harvey gitáros/énekes 15 éves korában alapította meg 1990-ben, és ha nem is töretlen lendülettel, de azóta is zsigerből nyomják old-school death metallal kevert brutális grindcore zenéjüket.

A lemezen továbbra is a grindos death metalt adagoljuk, halálos mennyiségben. Ha a melodikusabb, agyafúrtabb dolgainkat kedveled, ez az anyag talán nem annyira neked való. Ha viszont egy kib…ott mániákus vagy, aki néhány sör legurítása után sírköveket akar borogatni, akkor erre a lemezre vártál!” – mondja a lemezről Matt Harvey, amiről most Playing With Fear daluk hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.