Monochromatic Black

Progresszív death metal/hardcore az Egyesült Államokból.

A zenekar 2018-ban alakult New Yorkban. Első daluk, a The Herd még ebben az évben meg is jelent, videoklippel kísérve. Második kislemezük Phosphenes címmel 2019 márciusában érkezett, és remek visszajelzéseket kapott.
Debütáló EP-jük 2019 májusában jelent meg Pneuma címmel. Egy rövid dokumentumfilmet is kiadtak, amely többek között a lemez készülését, a felvételi folyamatokat és a dalírást tartalmazza.
Az EP megjelenése óta a csapat végigturnézta az Egyesült Államokat, és ezt várhatóan 2019 további részében is folytatják.

Tagok:
Tanya Beickert – ének
John Gribbin – gitár
Eddie DeCesare – dob
Arthur Erb – basszusgitár
Daniel Rivera – gitár

Facebook: https://www.facebook.com/MonochromaticBlackOfficial/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!