Slayer – új koncertanyagot adnak ki

November 8-án Blu-ray, 2CD, 2LP, valamint digitális formában The Repentless Killogy címmel jelenik meg a Slayer új koncertanyaga. A 2017. augusztus 5-én a kaliforniai Inglewood városában található The Forumban rögzített showból most  Repentless videójuk.

A koncertanyaghoz hozzá teszik még legutóbbi Repentless albumuk  három dalának (You Against You, Repentless, Repentless Pride In Prejudice) videoklipjét, melyek egy összefüggő történetet mesélnek el.

Slayer – The Repentless Killogy

(Nuclear Blast)

01. Delusions Of Saviour
02. Repentless
03. The Antichrist
04. Disciple
05. Postmortem
06. Hate Worldwide
07. War Ensemble
08. When The Stillness Comes
09. You Against You
10. Mandatory Suicide
11. Hallowed Point
12. Dead Skin Mask
13. Born Of Fire
14. Cast The First Stone
15. Bloodline
16. Seasons In The Abyss
17. Hell Awaits
18. South Of Heaven
19. Raining Blood
20. Chemical Warfare
21. Angel Of Death

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.