Red Death – Face The Pain – albumelőzetes videó

Fémforgács

Az amerikai crossover thrasher Red Death november 29-én adja ki Sickness Divine címet viselő új albumát. Az 1980-as évekbeli thrash legendái által ihletett csapat lemezéről elsőként Face The Pain daluk szöveges videója nézhető meg.

A csapat október 3-án, vagyis szerdán a New York-i hardcore punk legenda a Cro-Mags előzekaraként lép fel a Dürer Kertben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.