Brutal Assault 2020 – A cseheknél ott lesz Phil Anselmo & The Illegals, a Venom, a Nocturnus AD, az Asphyx, a Razor és a Myrkur is.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Folyamatosan igyekszünk hírt adni a külföldön zajló legnagyobb fesztiválokról is. Nagy eseménynek számít a 2020-ban már 25. születésnapját ünneplő Brutal Assault fesztivál, mely 2020. augusztus 5. és 8. között kerül megrendezésre a csehországi Jaromerben. A szervezők a mai napon be is jelentették az első bandákat, többek között fellép Phil Anselmo az Illegals csapatával és ezúttal kimondottan Pantera dalokkal, továbbá ott lesz a Venom, a Nocturnus AD, az Asphyx, a kanadai Razor és a Myrkur is. A jövő évi fesztivál eddig már biztossá vált fellépőit lentebb találod:

A már biztos 2020-as fellépők:

ASPHYX
ATARI TEENAGE RIOT
DARK FUNERAL
DESPISED ICON
EVOKEN
HENTAI CORPORATION
MANES
MYRKUR
NOCTURNUS AD
PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS
RAZOR
VENOM
WORMROT

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.