25. Brutal Assault – októberi hírek

Fémforgács

Friss hírlevéllel jelentkezett a Brutal Assault stábja, ahol is 5 új fellépőt jelentettek be a következő 25. felvonásra.

Atari Teenage Riot, Despised Icon, Philip H. Anselmo and Illegals (Pantera dalokkal fognak játszani), Venom, Wormrot

A jegyek április 30-ig 98 €-ért / 2.450 Kč-ért lehet hozzájutni a boltban.

25. Brutal Assault
2020. augusztus 5-8.
Josefov Erőd, Jaroměř
Asphix, Atari Teenage Riot, Dark Funeral, Despised Icon, Evoken, Hentai Corporation,, Manes, Myrkur, Nocturnus AD, Philip H. Anselmo and Illegals , Razor, Venom, Wormrot.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.