Új projekten dolgozik Manuela Kraller

A Xandria egykori énekesnője mostanában nem volt túl aktív az online térben, szeptember végén azonban megtörte a csendet. Facebook-oldalán spontán videóval jelentkezett be, amelyben elmondta, hogy egy Alanae nevű szólóprojekten dolgozik, amelynek első dalából (Return to elements) részletet is énekelt.
Később a félreértések elkerülése végett újabb posztot tett ki, amelyben megnyugtatta a Valkea Valo nevű projektje iránt érdeklődőket, hogy azt sem hagyta félbe, jelenleg tehát két projektje van. Férjével közös formációja, a Valkea Valo egy időre kényszerpihenőt kapott személyes okok miatt, mivel a páros házépítéssel és költözködéssel volt elfoglalva. Ám most, hogy az idejükből valamennyi felszabadult, visszatértek a projekthez, és dolgoznak első albumukon.
Manuela tehát újra aktív, és kíváncsian várjuk új műveit!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.