Szíjártó Zsolt: újabb videoklip érkezett a “Stoppos a Galaxisban” lemezhez!

Havancsák Gyulával dolgozott együtt legfrissebb videoklipjén Szíjártó Zsolt (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, ex-After Rain) gitáros, akinek még májusban jelent meg az első önálló nagylemeze. Az instrumentális gitárzenét tartalmazó “Stoppos a Galaxisban” korong, amelyről most a Földfogyatkozás című dalhoz készült videoklip.

Zsolti saját szavaival pontosan le is írta a történéseket a külső szemlélőnek:
Rockzenészek és űriemberek maroknyi lelkes csapata az univerzum meghódításába és a Földbolygó-lyuk zene általi megmentésébe fogott, amikor az fogyatkozni kezdett. Minden tag a saját űrállomásán rögzített feketedoboz felvételeit dobta össze, majd gyülekezni kezdtek egy térben és időben is, hogy felvegyék az utókornak ezt a nagyszerű dalt! A forgatás során az űrbe kilövődött és „odalett” egy félig megevett alma, egy csésze kávé, egy „Stoppos a galaxisban” cd, egy fasza fülhallgató, és az űrközpont egyik modern monitora. Eme tárgyak az Apollo-13 darabjaival együtt, azóta is kint keringenek, de még jól jöhetnek majd a kiéhezett és unatkozó űrhajótörötteknek.

A klipben szereplő, önfeláldozó, mindenre elszánt zenészhősök névsora a következő:
 Havancsák „Hatfogú-Méregzöld-Malacgitár” Gyula (Röfög a kezében a hangszere)
Beke „Odabillentős” Márk a Lord of the Kingsből
Talabér „Csapatóskezű” Gábor, az egykor szebb időket megélt After Rainből
Szijártó „CR2” Zsolt vállról indítható gitárral.

Korábban már két videót is készítettek az albumhoz, az elsőt a címadó Stoppos a Galaxisban dalhoz forgatták Bélapátfalván, ezt később a Már elégtünk volna követte, amit a GD Production készített, melyben Dudás Ivett – basszusgitár (a Tales Of Evening énekesnője), Egedy Piroska – gitár (a Kárpátia csellistája), Tóth Viki – gitár (ex-Vasmacska), Kelemen Ágnes – dobok (ex-Vasmacska) szerepeltek. A forgatás az Analog Music Hallban zajlott.

A Stoppos a Galaxisban lemez továbbra is megrendelhető metalshop.hu-n, illetve elérhető a MediaMarkt üzleteiben és a népszerű online streaming felületeken is.

 Szijártó Zsolt – Stoppos a Galaxisban online felületeken:
bit.ly/2DSR8H8 

Szijártó Zsolt – Stoppos a Galaxisban rendelés:
bit.ly/szijartozsoltstopposagalaxisban

Szíjártó Zsolt Facebook oldala:
bit.ly/2DRCJLz 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.