Stoned Jesus – korai demókat tartalmazó válogatást adnak ki

Az ukrán progresszív stoner metalos Stoned Jesus A banda 10. évforduló alkalmából egy különleges ajándékkal kedveskedik a rajongóknak. November 8-án From the Outer Space címmel egy korai demó felvételekből álló válogatás EP-t adnak ki a Napalm Records gondozásában.

Több mint egy évtizede jelen vagyunk a színtéren, ezért úgy éreztük, valami igazán fantasztikus dologgal kell meglepnünk a rajongókat.” – nyilatkozta az énekes-gitáros Igor Szidorenko. “A From the Outer Space nem a jövőbeni dolgaink előjele, annál inkább egy emlékalbum, egyfajta visszatekintés a múltba. Ez a kiadvány történelmünk egy fejezetének összegzése, ami most átnyújtunk nektek.

A lemezről most The Sweet Whore Of Babylon videójuk nézhető meg.

Stoned Jesus – From the Outer Space

(Napalm Records)

1. The Sweet Whore Of Babylon
2. Insatiable King
3. Eastern Magic
4. Occult
5. Black Woods

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.