Rózsaszín Pittbull látogatott hétvégén a Végállomásba!

Hétvégén ismét megnéztük mi zajlik épp a Végállomás falain belül. Nem bántuk meg, hiszen régi nagy kedvencünk, a Rózsaszín Pittbull zenekar lépett fel szombaton, és fergeteges punk bulit csaptak.

A zenekar odafigyelt a színpad díszítésére, és persze a zenei téren is hatalmasat nyújtottak. Nagyon sok régi nóta került terítékre, aminek persze mi is örültünk, hiszen a rajongók között elterjedt “slágereket” hallhattuk! Nagyon köszönjük a zenekarnak, és a Végállomás klubnak a bulit! Imádtuk!

További képek a linken:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2466180453613712

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!