Omen – Lemezbemutató koncert, 10.04., Barba Negra Music Club

Október 4-én, a Barba Negra Music Clubban hallhatják élőben először az Omen zenekar legújabb lemezét a hazai fémzene rajongói. A nyáron megjelent vadonatúj album a Halálfogytiglan címet kapta, megjelenése egyben Molnár “Stula” Péter bemutatkozása is, aki a korábbi énekes, Koroknai Árpád helyére érkezett a zenekarba. A közönség és a kritikusok egyöntetű véleménye szerint hangja és személyisége tökéletesen illeszkedik az Omen stílusához.

A lemez folyamatosan az eladási listák élbolyában szerepel, külön érdekesség, hogy limitált, sorszámozott bakelit, LP formátumban is megjelenik. Nemrégiben az Egy jobb pokol című dal videoklipje is elkészült.

A banda 2020-ban ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját, így az elkövetkezendő koncertjeik jubileum jegyében zajlanak majd.

Zenekari tagok:

Molnár Péter – ének
Nagy Máté – gitár
Nagyfi László – gitár
Mezőfi József – basszusgitár
Nagyfi Zoltán – dob

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!