HÍR: Selfless Abuse – The Show

 

Négy év hallgatás után debütál  a 2019 elején visszatérő és újraalakult, debreceni metalcore csapat, a Selfless Abuse a The Show című új Single-je és a hozzá forgatott klip.

„A The Show egy vérbeli visszatérő dal, image klipet kapott és a szövegben is megjelenik a zenekar visszatérése. E mellett a szabadságról és egy k*rva nagy buliról szól, melyet a rock’n’roll nyújt. A dalt az Andrej Home Studio-ban, azaz a MAG zenekaros Karácsony Andrásnál rögzítettük és mixeltük, a mastert pedig a No Silence Studios csinálta. Büszkék vagyunk rá, pontosan tudtuk mit akarunk elérni vele és sikerült is. Tele vagyunk ötletekkel és új dalokkal, szóval októberben forgatjuk a következő klipet, semmiképp sincs megállás! Alig várjuk, hogy országszerte élőben is megszólaltassuk régi és új dalaink. Energetikus és brutál műsorral készülünk. Mindezek mellett nagy örömünkre szolgál, hogy a Metal.hu mögénk állt, mindenképp nagy segítségünkre vannak és lesznek. ” – mesélte Gyarmati Dominik, a zenekar gitárosa.

A videóklip:
https://www.youtube.com/watch?v=LmrewhR7a_w

Elérhetőségeink:
-Facebook: https://www.facebook.com/SelflessAbuse/
-Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-if93FDGGk1TC7MUiNSyhg/feed
-Instagram: https://www.instagram.com/selflessabuse/
-Bandcamp: https://selfless-abuse.bandcamp.com/
-E-mail: selflessabuseofficial@gmail.com

 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) DebRock.hu RSS nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!