INNISTRAD – Hamarosan kijön a soproni thrasherek első albuma, dalpremier: Hamis próféták

A 2016 tavaszán alakult soproni thrasher Innistrad bemutatkozó EP-je, az 5 tételes Múló jövő 2017-ben jelent meg, október 5-én pedig napvilágot lát az első nagylemezük. A hatalom figyel címet viselő albumról már három előzetes dallal lehet ismerkedni, a legfrissebb ezek közül a szöveges videóval kísért Hamis próféták. A lemez borítóját Kertész Enikő (Keni Graphic) készítette.

Lesz lemezbemutató koncert is, a megjelenés napján, október 5-én, a III. Soproni Metal Invázió fesztiválon a Hangár Music Gardenben. A lemez felvételeit Schmiedl Tamás és Schmiedl Balázs segítette. Október 12-én a Barba Negrában, a Gőbl Gábor 50 koncerten a Moby Dick, a Hungarica és a Bloody Roots előtt az Innistrad is játszik majd.

"A hatalom figyel címmel érkezik az első Innistrad nagylemez! Az új korongon 8+1 dal lesz hallható, melyeket a soproni MD Stúdió rögzítettünk. Előrendelés az innistrad.metal@gmail.com e-mail címen vagy Facebook-üzenet formájában lehetséges."


www.facebook.com/innistradband
 

INNISTRAD:
Unger János - ének
Kassai Ádám - gitár
Lőrincz Ádám - gitár
Lőrincz Zoltán - basszusgitár
Rácz János - dobok

 INNISTRAD - Hamis próféták (szöveges videó a 2019-es A hatalom figyel albumhoz)
INNISTRAD - A hatalom figyel (szöveges videó a 2019-es A hatalom figyel albumhoz)

INNISTRAD - Engedd el! (a 2019-es A hatalom figyel albumhoz)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.