Születésnapot ünnepelt a Bad Ferro Zenekar!!!

Hétvégén 5. születésnapját ünnepelte a Bad Ferro zenekar, a Végállomás klub színpadán.
Nagyon jó hangulatban zajlott a koncert, ami köszönhető volt többek közt az Evilution zenekarnak, és a Bad Ferronak.

Jól ismert dalokkal lépett színpadra az Evilution, kiknek előadásában mindenki megtalálhatta egy, vagy több kedvenc dalát. Nagyon jó hangulatot hoztak nekünk, mire a Bad Ferro lépett a deszkákra.

Most ünnepli 5. Születésnapját az a zenekar, ami nagyrészt Beatricét játszik, de felcsendülnek koncertjeiken más zenekarok alkotásai is. Pokolgép, P.box és sok egyéb más nótákkal szórakoztatták a közönséget.

Isten éltessen még sokáig Bad Ferro!!!

További képek a linken:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2460936754138082

Evilution – Bad Ferro – Végállomás klub

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!