Dorothy – Ilyen vagyok! – szöveges videó premier

A Dorothy zenekar a tavaly szeptemberben megjelent Tessék című albumáról tegnap este az Ilyen vagyok dal új szöveges videójával rukkolt elő. Azóta már több ezren látták a videót és a rajongók imádják!

A csaj bandára leginkább jellemző punk rockos hangzás ebben a dalban is tetten érhető és a klip rendkívül látványosra sikerült. Az Ilyen vagyok pörgős, ütős. ugyanakkor nagyon dallamos nóta, tömör, velős mondanivalóval.

Képtalálat a következőre: „dorothy ilyen vagyok”

Tessék hallgatni!

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!