Petofi – Dalpremier – Pusztulás I

A 2013 elején alakult nyíregyházi Petofi háztájáról jó ideje lehetett már olyanokat hallani, hogy a banda azért van annyira csendben, mert változások voltak a zenekar tagságában. Ezt augusztus 28-án a zenekar hivatalosan is megerősítette. Eszerint Mezei Bence énekes kiszállt a bandából, az új frontember pedig a banda eddigi basszere, Pór Peti lesz, míg az új basszer Mile Bence (A Király Halott) lett.

Miután a Petofi bejelentette, hogy másik énekessel megy tovább, most meg is jött az első dal és klip, amiben Mezei Bence helyett már a banda korábbi basszusgitárosa, Pór Peti áll a mikrofonnál. A Kések című szám ettől függetlenül hozza a banda megszokott hangzását, a szöveg meg az egész hangulat kellően keserű.

Az új dal egy új EP előfutára, ami szeptemberben fog megjelenni Rossz döntések naplója címmel. Az új EP legfrissebb előzetes számában, a Pusztulás I-ben a Petofi vendége Nagy Viktor a Téveszméből.

Emellett pedig a srácok a Satelles-szel és a nemecsekkel nyomnak egy országos turnét, az első koncert a Dürer Kertben lesz október 4-én.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!