WEDNESDAY 13 – Alice Cooperrel egy új dal a Murderdolls frontember csapatától: Necrophaze

Necrophaze címmel szeptember 27-én jelenik meg a Murderdolls frontembereként is ismert Wednesday 13 nyolcadk albuma, a 2017-es Condolences lemez folytatása,. amelynek harmadik előzetes dalával, a címadó tétellel máris megismerkedhetsz, amelyben Alice Cooper is szerepel.

A Necrophaze dalait Michael Spreitzer hangmérnökkel rögzítették, a DevilDriver gitárosával, aki egyben az anyag producere is volt. A lemezen Alice Cooper mellett Alexi Laiho (Children Of Bodom), Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Roy Mayorga (Stone Sour, Hellyeah) és Jeff Clayton (Antiseen, GG Allin's Murder Junkies) is vendégeskedik. 

Wednesday: "A címadó szám is nagy kedvencem az új albumról, és nem csupán azért, mert sokk-rock hősöm, Alice Cooper szerepel benne. Alice egy brutális fejszesuhintással segít beindítani a lemezt, így aztán azonnal ömlik a vér... A Necrophaze lemezt a Creepshow filmhez (Creepshow - A rémmesék könyve, 1982, Stephen King - George A. Romero) tudnám hasonlítani, minden dal a történet más-más részét jeleníti meg. Ez itt a sztori első része, rögtön csontig is hatol... Lépj be a Necrophaze-be!"
 


www.facebook.com/officialwednesday13
WEDNESDAY 13 feat. Alice Cooper - Necrophaze (a 2019-es Necrophaze album előzeteseként) 

Wednesday: "A BYOB az egyik kedvencem az új lemezről. Ha a Necrophaze egy audio-horrorfilm volna, akkor ez lehetne benne a bulis, partis jelenet. Rengeteg kedvenc, 80-as évekbeli horrorfilmemben volt ilyesmi jelenet, alatta meg rendszerint valami rocknóta szólt... Ez egy ilyen szám. Ez a lazulós dal a lemezen, mielőtt minden sötétbe, bizarrba váltana."WEDNESDAY 13 - Bring Your Own Blood (a 2019-es Necrophaze album előzeteseként)


Wednesday: "A Decompose dal az elsők között született meg az új lemezhez és egyike volt az új nótáknak, amely miatt nagyon izgatott voltam. A dobosunk, Kyle hozta a zenei alapot, aztán ahogy összejött a banda, a szám úk életre kelt. A hátborzongató billentyűs/zongorás témát Roy Mayorga (Stone Sour, Hellyeah) tette már hozzá, a végeredmény pedig egy klasszikus Wednesday 13 nóta lett, amit remekül lehet együtt énekelni a temetőben..."
 


WEDNESDAY 13 - Decompose (a 2019-es Necrophaze album előzeteseként)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!