The Three Tremors – A három tenor, Tim “Ripper” Owens, Sean “Hell Destroyer” Peck és Harry Conklin Budapesten koncertezik

A hazai divideD meghívására november 25-én a Dürer Kertben koncertezik az a The Three Tremors, amelyben a metal színtér három legendás énekese, Tim “Ripper” Owens (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth stb.), Harry “The Tyrant” Conklin (Jag Panzer), valamint Sean “The Hell Destroyer” Peck (Cage, Death Dealer, Denner/Shermann) egyesítette erőit. Az új power metal formációnak az év elején jelent meg a debütáló nagylemeze, a divideDnek hála, pedig élőben is megnézhetjük őket. A három gigaénekes koncerteken lévő háttérzenekarát pedig a Cage zenészei alkotják majd: David Garcia (gitár), Casey Trask (gitár), Alex Pickard (basszusgitár) és Sean Elg (dob).

A koncert Facebook oldala

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!