SINNER – Dal- és klippremier Mat Sinneréktől: Death Letter

Santa Muerte címmel szeptember 13-án jelenik meg a Mat Sinner (Primal Fear, Voodoo Circle, Rock meets Classic stb.) vezette Sinner új stúdióalbuma, a 2017-es Tequila Suicide folytatása, a veterán német dallamos metal csapattól pedig máris megismerkedhetsz a videoklippel kísért harmadik előzetes dallal, a Death Letterrel.

A 2019-es album producere Mat Sinner és Dennis Ward (Amon Amarth, Helloween, Van Canto stb.) volt. A lemezen Ronnie Romero (Rainbow) mellett vendégként felbukkan Ricky Warwick (Black Star Riders) és Magnus Karlsson is, Giorgia Colleluori énekesnő pedig felsorakozott Mat Sinner mellé, azaz a csapat állandó tagjává vált.

 
 


www.facebook.com/SinnerBand

 

 

SINNER - Death Letter (a 2019-es Santa Muerte albumhoz)
SINNER - Last Exit Hell (szöveges videó a 2019-es Santa Muerte albumhoz)
SINNER feat. Ronnie Romero - Fiesta Y Copas (a 2019-es Santa Muerte albumhoz)
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.