Betraying The Martyrs – Dalpremier – Down

Rapture címmel szeptember 13-án jelenik meg a metalcore/deathcore vonalas francia Betraying The Martyrs negyedik nagylemeze, a 2017-es The Resilient lemez folytatása. Az új dalokat Henrik Udd hangmérnök segítségével készítette el a zenekar, méghozzá három különböző stúdióban. Az album producerei maguk a Betraying The Martyrs tagjai voltak, de a hangmérnöki munkákba besegített Tomás Raclavský (Babylon Studio / Jenikov, Csehország), Lucas d’Angelo (Dangelosound Studio / Párizs, Franciaország) és Justin Paul Hill (Whitehouse Studios / Reading, Anglia). Megérkezett az új album harmadik előzetes dala, a Down.

A banda 2019 őszére egy széles körú európai turnét ütemezett be (az orosz R&B-metal crossover banda, a Shrezzers és a nepáli Underside együttes társaságában); de ezt megelőzően – a nyár folyamán – lebonyolítják legelső észak-amerikai headliner turnéjukat. A Rapture Tour 2019 résztvevője lesz az Entheos, a Within Destruction, a Sentinels és a Defying Decay is.

A deathcore vonalas francia Betraying The Martyrs 2011-ben, a Sumerian Records jóvoltából adta ki debütáló Breathe In Life albumát. Ezt követte egy nagyszabású európai / orosz turné, a My Autumn és a Despite My Deepest Fear zenekarok társaságában; majd egy észak-amerikai körút, a Born Of Osiris-szel és a Carnifefx-szel közösen. 2012 májusában Antoine Salin dobos kilépett a bandából; helyére a My Autumn ütőse, Mark Mironov érkezett, így a legutóbbi (2014-es) Phantom című album – és a következő, The Resilient lemez – már vele készült.

Betraying The Martyrs – Rapture
(Szeptember 13 – Sumerian Records)

01. Ignite
02. Eternal Machine
03. Down
04. The Iron Gates
05. Parasite
06. The Sound Of Letting You Go
07. The Swarm
08. Monster
09. Imagine
10. Incarcerated
11. Rapture

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.