New Friend Request – Decemberben új album, itt a címadó dal klipje – Lélekgyilkosság

A New Friend Request modern metal zenekar 2015-ben kezdte el aktív pályafutását. Láthattuk már őket országszerte és a határokon túl, olyan hazai ikonikus nevek vendégeként is, mint a Tankcsapda, az Alvin és a Mókusok, a Depresszió vagy a Leander Kills. Első nagylemezük, a Nem kel fel a nap 2018-ban jelent meg, a második album pedig idén decemberben jön majd ki. A Lélekgyilkosság névre keresztelt lemez címadó dalához a Syndrome nevű filmes csapatával Kerecsen László, az NFR frontembere klipet is készített, a videó két főszereplője Szvoboda Hanna és Szilágyi Frank voltak.

A Lélekgyilkosság című lemez 2019 decemberében érkezik, előtte pedig a zenekar egy országos őszi turnéra indul, ezzel zárja 5 éves jubileumi évét. A turné különlegessége, hogy a zenekar kizárólag olyan városokba látogat, ahol még soha, vagy már évek óta nem játszott!” A turné pontos állomásai és minden, a zenekarral kapcsolatos hasznos információ megtalálható az NFR hivatalos Facebook oldalán!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.