Itt az új Fit for an Autopsy címadó száma

Nuskull Magazin

Október 25-én jelenik meg a Nuclear Blastnél a Fit for an Autopsy ötödik nagylemeze, The Sea of Tragic Beasts címmel. A banda gitárosa, Will Putney által producerelt albumról a júliusban kiadott Mirrors után most megjött a második előzetes, méghozzá a címadó dal, egy klippel együtt. Gyönyörűen hozza a megszokott groove-os aprítást, némi kötelező húrsikálással, meg egy egészen váratlan refrénnel.

A banda február 12-én fellép a Barba NegrábanThy Art Is Murder vendégeként. 2020 első nagy deathcore-buliján ezenkívül itt lesz még a Carnifex, a texasi I Am és egy egyelőre titkos ötödik zenekar is.

//www.youtube.com/watch?v=C5_LHJOKNXs

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.