Municipal Waste – Új koncertklip a richmondi fogattól

A Municipal Waste a neothrash-színtér legjobb bandái közé tartozik a 2000-es évek közepe óta, akik a virginiai Richmondból indultak, és az amerikai thrash/core egyik legkarakteresebb zenekarává váltak. Ez idő alatt játszottak többek között a Wacken Open Air és a brit Download fesztiválokon is, valamint csatlakoztak az At The Gates-hez a Suicidal Final Tour nevű turnén a Darkest Hour, Toxic Holocaust és a Repulsion zenekarokkal együtt. Az eddigi lemezeik pedig egyértelműen fenntartották őket a felszínen, amelyekből a Slime And Punishment volt a legegyértelműbb és legmagabiztosabb testamentuma annak, hogy a Municipal Waste még mindig az egyik legkirályabb crossover party-banda, akiket kitermelhetett a millennium utáni időszak.

The Last Rager címmel október 11-én egy új EP-vel jelentkezik az old school thrash/crossover vonalas richmondi Municipal Waste, a 4 dalt tartalmazó friss anyag előzeteseként pedig máris itt a Wave Of Death, amelyhez klip is készült. A koncertes videót Brian Crabaugh roadie rögzítette az utóbbi turnékon. Egyébként a The Last Rager EP dalait LandPhil Hall hangmérnökkel rögzítették a Blaze of Torment stúdióban, Richmondban, a masztert Joel Grind készítette, a borítót pedig a roadie, Brian Crabaugh.

Tony Forestáék június 25-én Budapesten is felléptek, illetve a frontember másik csapatával, az Iron Reagannel is játszott a fővárosban a Testament vendégeként. A Municipal Waste októbertől Észak-Amerikában koncertezik a Napalm Death, a Sick Of It All és a Take Offense társaságában.

Municipal Waste – The Last Rager EP
(Október 11 – Nuclear Blast)

01. Wave Of Death
02. Car-Nivore (Street Meat)
03. Rum For Your Life
04. The Last Rager

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!