Lemezmegjelenés: Iron Maiden – Dance of Death, The Final Frontier, The Book of Souls, A Matter of Life and Death és az A Matter of Life and Death (gyűjtői kiadás-Ltd.)

A Warner az Iron Maiden 16 új remaszterelt önálló albumát és 4 gyűjtői kiadványát dobja piacra, mely kampány első álomásaként 2018 novemberében 4 album és egy collectors’ edition már megjelent.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!