Visceral Disgore – ne állj az útjukba

Slithering Evisceration címmel szeptember 13-án jelenik meg az amerikai brutal death metalos Visceral Disgore új 9 tételes lemeze, melyről Fucked Into Oblivion táncdaluk ismerhető meg.

“Az évek során nagyon sok kátyú volt az úton, amelyeket át kellett küzdenünk magunkat, de azt hiszem, hogy lényegében ez az idő múlásával csak erősebbé és vadabbá tette a csapatot. Ez az album sokkal gyorsabb és agresszívabb, mint az utolsó lírai témájú albumunk, amelyet inkább a sci-fi és a kozmikus horror inspirált. A Visceral Disgore visszatért … a fenevad felébredt az ősi álomból, készen arra, hogy mindenkit megsemmisítsen, aki útjában áll!” – mondta Travis Werner énekes új lemezükről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.