Rings Of Saturn – Klippremier – The Husk

Gidim címmel október 25-én jelenik meg a kaliforniai deathcore/technikás death metal horda Rings Of Saturn ötödik nagylemeze. Az album zömét a ROS főnöke, Lucas Mann rögzítette a saját stúdiójában, az éneket viszont a keverést és masztert is elkészítő Mark Lewis-szal vették fel az Audiohammerben. A borítót Mark Cooper készítette. A 2017-es Ulla Ulla lemez folytatásáról megérkezett az első előzetes dal, a klippel kísért The Husk.

A Lucas Mann által vezetett, Rings Of Saturn nevű triumvirátus 2009 őszén ismertette meg magát a világgal, amikor felkerült a netre első alkotásuk, az Abducted című szám. Nem sok idő kellett, hogy a megmozdulásból egy teljes album kialakuljon: ez lett az Embryonic Anomaly, ami a Unique Leaders Records gondozásában jelent meg világszerte, 2010 májusában.

Rings Of Saturn – Gidim
(Október 25 – Nuclear Blast)

01. Pustules (feat. Charles Caswell – Berried Alive)
02. Divine Authority
03. Hypodermis Glitch [feat. Dan Watson – Enterprise Earth)
04. Bloated And Stiff
05. Tormented Consciousness (feat. Yo Onityan)
06. The Husk
07. Mental Prolapse
08. Genetic Inheritance
09. Face Of The Wormhole
10. Gidim (instrumentális)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.