Krisiun koncert a Gruesome és a Vitriol társaságában jövő tavasszal

Nyakakat előkészíteni: tripla death metal támadás érkezik a tengerentúlról, ‘Slaying Steel Over Europe’ névre keresztelt turnén mutatja be új korongját a brazil KRISIUN 2020-ban Európa-szerte, Budapestre pedig március 24-én érkeznek a Dürer kertbe. A tavaly ősszel megjelent, Scourge of the Enthroned című 11. nagylemezt két amerikai csapattal hozzák el, társaik a GRUESOME és a VITRIOL zenekarok lesznek.

Krisiun // Gruesome // Vitriol @ Dürer kert Facebook esemény:
www.facebook.com/events/376191633066247/

Twisted Prayers című 2018-as nagylemezével érkezik a GRUESOME. Az amerikai death metal brigádnak ez a második albuma, hangzásuk pedig hírhedten a Schuldiner-iskola világából táplálkozik, ezt a 2015-ös Savage Land koronggal bizonyították első ízben. A Death és a műfaj klasszikus hangzása előtt tiszteleg a Twisted Prayers is, hűen követi a Death Spiritual Healing-korabeli paradigmaváltását méginkább zsigerig hatoló, ám dallamosabb hangszerelésű dalokkal, thrashes elemekkel és gondolatébresztő dalszövegekkel.

A VITRIOL szintén az Egyesült Államokból szállít nekünk death metalt, és bár viszonylag friss jövevények a színtéren (2013-as alakulásuk óta egy EP-t és egy kislemezt adtak ki), első nagylemezük máris a Century Media gondozásában jelenik meg To Bathe from the Throat of Cowardice címmel idén szeptemberben.

A Hammer Concerts bemutatja:
„Slaying Steel Over Europe”
KRISIUN
GRUESOME
VITRIOL
2020. 03. 24.
Dürer Kert
Kapunyitás: 19:00

✔ Jegyek:
4999 Ft ▲ Elővételben
5999 Ft ▲ A koncert napján

✔ Jegylink:
https://jegy.rock1.hu/krisiun-gruesome-vitriol_durerkert_20200324

✔ Facebook linkek:
www.facebook.com/krisiun.official/
www.facebook.com/gruesomedeathmetal/
www.facebook.com/vitriolwarfare/

✔ Hammer Concerts online:
www.facebook.com/hammerconcerts/
www.instagram.com/hammerconcertshungary