Septicflesh – újra kiadták első négy lemezüket

Fémforgács

A görög szimfonikus death metalos Septicflesh egy igazi különlegességgel kedveskedik rajongóinak. A zenekar a Season of Mist gondozásában egy 4 CD-s box képében újra kiadta első négy lemezét.

Az egész In The Flesh – Part 1 címmel érkezik benne a szóban forgó 4 lemez, a Mystic Places, az Esoptron, az Ophidian Wheel és a Fallen Temple felfrissített változata egy 16 oldalas booklettel kísérve, ami ide kattintva szerezhető be.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.