Shaped In Dreams – egy különleges metal projekt

A Shaped In Dreams egy art death metal projekt melyet a szlovák származású multi-instrumentalista zenész Martin Matiasovic működtet. Projektje egyfajta zenei kohó, melyben a metal és a rock zenek számtalan műfaján kívül a jazz és a gitár centrikus klasszikus zene hatásai olvadnak egybe. Első albuma Echoes of Eldren Deeds címmel ez év novemberében várható és olyan vendégzenészek közreműködésével készült el, mint a Black Crown Initiate, az Obscura, az Obscurityés az Alkaloid egyes tagjai.  Íme a lemez hivatalos előzetese.

Az Echoes of Eldren Deeds album felállása az alábbi:

Martin Matiasovic: producer, ritmus / szóló és akusztikus gitár, francia kürt, dalszerzés és komponálás
James Dorton: ének, dalszerzés (Black Crown Initiate, Replacire)
Linus Klausenitzer: fretless bass, komponálás (Obscura, Alkaloid, Noneuclid)
Marc Dzierzon: dobok, komponálás (Obscurity, Centaurus-A, ex-Almanac, ex-Dew Scented)
Matthias Preisinger: akusztikus piano, vonós hangszerek (német zeneszerző, multi-instrumentalista, session zenész)
Mikołaj Suchanek: elektromos piano, improvizációk (jazz-zongorista)
Harmonia Nova: fúvós hangszerek (woodwind-kvintett)
Christina Rotondo: ének (session-énekes)
Tom Fountainhead Geldschläger – keverés, master, dalszerzés, komponálás, társ-produceri munkák (ex-Obscura, Amogh Symphony, Pitts-Minnemann Project)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!