PERIPHERY – Klippremier: Chvrch Bvrner

Periphery IV: Hail Stan címmel még áprilisban jelent meg a prog, djent vonalas Periphery új albuma, az észak-amerikai turnéjuk pedig szeptember 9-én startol majd. Az idei lemez Chvrch Bvrner dalához most megszületett egy klip.

Jake Bowen gitáros: "A Chvrch Bvrner dalunk klipje egy kissé fura koncepcióval rendelkezik. Amikor a srácok túl gyoirsan nőnek fel, a pénz ellenállhatatlan ereje pedig belép a képbe... Justin Reich rendező segített bennünket abban, hogy életre keltsük ezt a bizarr valóságot, Justin pedig fanatsztikus munkát végzett."

 


www.facebook.com/PeripheryBand

PERIPHERY - Chvrch Bvrner (a 2019-es Periphery IV: Hail Stan albumhoz)
PERIPHERY - Blood Eagle (a 2019-es Periphery IV: Hail Stan albumhoz)
PERIPHERY - Garden In The Bones (a 2019-es Periphery IV: Hail Stan albumról)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!