Nincs az a sor, amibe a Kies szívesen beállna

Újabb friss dalt mutat be a Kies a jövő év elején megjelenő harmadik albumról. A Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék sok szempontból a banda eddigi talán legpunkabb dala, a kétperces zenei egyszerűsége mellett a dalszöveg szempontjából is. A mondanivalót a srácok így foglalták össze:

Szókimondó szöveg, életigenlő lendület! Fontosnak tartottuk kifejezni a nemtetszésünket a világban, vagy aktuálisan Magyarországon folyó dolgokról. Tehetetlennek érzed magad, mert úgy gondolod, nem tudsz változtatni rajtuk. Néha a választható lehetőségekkel van baj, amikor úgy érzed, hogy két rossz dolog közül kell választanod és becsapva érzed magad. Nyilván ez egy szubjektív vélemény, amivel lehet azonosulni, vagy nem, de ez is egy választási lehetőség, amit legalább te dönthetsz el.

Egy újabb dal a jövő év elején érkező 3. nagylemezünkről, mely sok tekintetben más, mint az előző single, a Megfordítanám. Ez a változatosság jellemző lesz az egész lemezre is, kicsit megpróbáljuk összezavarni az embereket.

A lemez munkálatai mellett ősszel a zenekar országos turnéra is indul a The Grenmával, Budapesten pedig egy önálló koncertjük lesz október 26-án az Instantban, amire mindenféle extrákkal készülnek.

//www.youtube.com/watch?v=ai_OI4GZE24

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!